Het helpen van bedrijven om “menselijk” te spreken in een Digitale Wereld.

Mijn naam is Majid Alouch, eigenaar van Reclamebureau CREATINGZ gevestigd in Volendam. Sinds 2009 houd ik mij al bezig met het ontwikkelen van websites in WordPress en het ontwerpen van reclamemateriaal. Dit heb ik een vervolg gegeven door op de Hogeschool van Amsterdam de marketing-gerelateerde opleiding Commerciële Economie te volgen, die inmiddels succesvol behaald en afgerond is. Mijn ervaringen en opleidingen heb ik een vervolg gegeven door 2 jaar geleden mijn eigen bedrijf op te zetten, waarmee ik inmiddels voor tientallen klanten opdrachten heb uitgevoerd.

Alles Over Ons

OVER CREATINGZ

BEDRIJFSGESCHIEDENIS

Creatingz is een jong bedrijf met een korte geschiedenis, maar een ambitieuze toekomst. Wij maken geen onderscheid in onze klanten en willen elke klant onze volledige aandacht geven.

Door eerder opgedane ervaringen bij grote bedrijven als ROYAUMS en QIFESH hebben wij leren omgaan met klanten van diverse formaten en niveau’s. Daarnaast hebben wij hierin ook onze technieken ontwikkeld en verbeterd en kunnen wij er tegenwoordig voor zorgen dat wij elke wens om kunnen zetten in een product!

Onze Visie

Creatingz streeft ernaar middels innovaties de wereld om ons heen digitaler en toegankelijker te maken. Ons doel is om in 2020 klanten in elke provincie van Nederland te bedienen en dus op nationaal niveau  te leveren. Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen en samen bieden we onze klanten en omgeving ongekende meerwaarde.

Wie Zijn Wij?

Jong, ambitieus en gemotiveerd om u 24/7 te hulp te staan!

Bedrijfsgeschiedenis

Creatingz is een jong bedrijf met een korte geschiedenis, maar een ambitieuze toekomst. Wij maken geen onderscheid in onze klanten en willen elke klant onze volledige aandacht geven.

Toekomstplannen

Ons doel is om in 2020 klanten in elke provincie van Nederland te bedienen en dus op nationaal niveau  te leveren.

Bent u op zoek naar ons?